دوره آموزش طراحی وبسایت با وردپرس، این دوره جامع است و تمامی سرفصلهای آموزشی، کاربردی طراحی شدهاند. آنچه مهارتآموز در این دوره با تمرین و پروژههای عملی و کاربردی میآموزد، مجموعه مهارتهایی است که بازار کار از طراح وبسایت میخواهد. در پروژهی نهایی دوره طراحی سایت، مهارتآموزان، وبسایتی با موضوع دلخواه را از صفر تا صد پیاده خواهند کرد. در تمامی مسیر آموزش نیز، مدرس و منتور دوره همراه مهارتآموزاناند.
ویژگی هایی داره؟
جلسات اموزشی آنلاین و تعاملی در کنار آموزش های ویدیویی
تمرینات کاربردی و پروژه های متنوع در طول دوره
جلسات پرسش و پاسخ و رفع اشکال
سرفصل های دوره طراحی سایت
مقدمه
در اینکه طراحی سایت شغلی پردرآمد و همراه با مشتریان فراوان است شکی نیست، ولیکن برای اینکه طراحی وبسایت با موفقیت انجام شود و بتوان در این شغل پیشرفت داشت و مشتریان زیادی جذب کرد باید ابتدا به تمامی مباحث مربوط به آن آگاهی داشت و دورههای آموزش طراحی سایت را گذراند، حال تمامی مواردی که برای طراحی سایت به آن نیاز دارید را بررسی میکنیم
HTML و CSS
گر از علاقهمندان به طراحی سایت هستید، بدون شک واژهی HTML را بارها شنیده اید و برایتان سوال پیش آمده که HTML چیست و چه کاربردی دارد؟
اصلیترین بخش در طراحی صفحات وب را میتوان آموزش HTML5 در نظر گرفت، به طوری که اگر از HTML آگاهی نداشته باشید، عملا در طراحی وب با مشکل روبهرو خواهید شد؛ زیرا این زبان نشانه گذاری نقشهی اصلی سایت محسوب شده و قدم اول در طراحی سایت به شمار میرود. Hyper Text Markup Language یا همان HTML کدی است که مرورگر آن را به رسمیت میشناسد، یعنی تمام کدهای سرور در نهایت باید به این کد برگردند.
Cascading Style Sheet مخفف CSS است که مانند HTML یکی از مهم ترین ابزارها برای طراحی سایت به شمار میرود. محتواهای نوشته شده با زبان اچ تی ام ال از طریق CSS جداسازی شده و رنگ، سایز، صفحه بندی و نوع فونت آن برای بهره بردن از سرعت بیشتر ویرایش میشود. پس به طور کلی میتوان گفت دکوراسیون سایت بر عهدهی این ابزار یعنی CSS است.
معرفی هاست و کاربرد آن
همانطور که می دانید برای ساختن هر چیزی ما نیاز به فضا داریم تا بتوانیم ابزارهایمان در آن قرار داده و کار ساختن آن را شروع کنیم در بحث طراحی سایت هم این موضوع صدق می کند و برای اینکه بتوانیم کار طراحی سایت تان را شروع کنید نیاز به یک فضای اینترنتی داریم که به آن هاست گفته می شود. به صورت خیلی مختصر هاست فضایی است که در آن اطلاعات سایت مانند ویدیوها، تصاویر، کدهای سایت و… را داخل آن می ریزیم.
همچنین در این ویدیو کاربرد هر نوع هاست و زمان مناسب استفاده از هر کدام را به صورت کامل یاد خواهید گرفت هاست اشتراکی-هاست نیمه اختصاصی-هاست اختصاصی-هاست دانلود
پروژه وبسایت استاتیک
در این قسمت با دانش html و css ای که تا به اینجای دوره فراگرفته ایم، یک وبسایت استاتیک را پیاده میکنیم
نصب وردپرس در محیط لوکال (کامپیوتر یا لپ تاپ)
در این ویدیو به روش نصب وردپرس در محیط لوکال با استفاده از برنامه xampp پرداخته شده است.
آموزش بخش های مختلف پیشخوان وردپرس
در این ویدیو با بخش پیشخوان و اجزای آن شامل نوشته ها، افزونه ها و نحوه نصب از مخزن وردپرس و قالب آشنا می شوید.
خرید قالب فارسی و فعال سازی SSL برای سایت
در این ویدیو با نحوه خرید قالب فارسی و نحوه فعال سازی SSL برای سایت آشنا خواهید شد.
آشنایی با انواع صفحه سازها و المنتور
در این ویدیو با صفحه ساز المنتور و نحوه ساخت صفحه اول آشنا می شوید.
آموزش کار با ووکامرس
آموزش 0 تا 100 کار با ووکامرس و نصب افزونه های صروری برای عملکرد درست ووکامرس و سرعت بیشتر وبسایت
آموزش پترن نوشت برای اتصال پیامک
به بررسی انواع سامانه های پیامکی میپردازیم و نحوه اتصال به سایت و نکات پترن نوشت برای زمانی که محصول موجود شد به کاربر خبر بده و زمانی که خرید تو سایت انجام شد به مدیران سایت و کاربر اطلاع رسانی شود.
ساخت اسلایدر و بنر با فتوشاپ
در این ویدیو به آموزش نحوه ساخت اسلایدر و بنر و بکگراند با فتوشاپ پرداخته شده است
ساخت اسلایدر و بنر با فتوشاپ
در این ویدیو به آموزش نحوه ساخت اسلایدر و بنر و بکگراند با فتوشاپ پرداخته شده است
بررسی خطاهای سایت و یادگیری نحوه بکاپ گیری
در این بخش به انواغ خطاهای سایت میرسیم که ممکن است هنگام کاربا سایت برخورد کنید و رفع این خطاها د رکمترین زمان ممکن.
تولید محتوا با اصول سئو
چجوری برای سایت تولید محتوا کنیم با اصول سئو که نتیجه خوبی در موتورهای جست و جوی گوگل داشته باشیم